Over Rabe Elektrotechniek

Rabe Elektrotechniek

Rabe Elektrotechniek is een jong en dynamisch bedrijf uit Sneek, opgericht in februari 2018 door Gert Rabe. Rabe Elektrotechniek is gespecialiseerd in het verkopen van zonnepanelen, montagematerialen en omvormers. Daarnaast is het ook mogelijk om de zonnepanelen door ons te laten monteren. Dit kan zowel binnen als buiten de regio Friesland. Wij werken in opdracht van aannemers en voor woning- en bedrijfspandeigenaren. Wij leveren zonnepanelen aan voor nieuwbouwpanden, maar ook voor bestaande panden.

Met Rabe Elektrotechniek bent u verzekerd van vakmanschap.

Duurzame oplossingen

Ook benieuwd hoe u energie kunt besparen? Hetzij voor uw bedrijf of woning? Wij bieden verschillende energiebesparende services en producten. Te denken valt aan zonne-energie en energie terugwinning. Vraag vrijblijvend om meer informatie via ons contactformulier. Wij werken met innovatieve materialen en de nieuwste technieken!

Geschikte zonnepanelen

Aan de hand van uw wensen wordt er een geschikt type zonnepaneel uitgekozen. Vervolgens wordt er op basis van uw type dak het juiste montagesysteem geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat uw dak degelijk en mooi wordt afgewerkt. Wij leveren hoge en vertrouwde kwaliteit zonnepanelen tegen een lage prijs. Wij hebben voor iedere klant de geschikte installatie.

Meer weten over Rabe Elektrotechniek? Neem contact met ons op!